binnenkort

Activiteiten in de Maranathakerk Monster


Op vrijdag 9 juni a.s. willen we in gebouw de Haven met de gezamenlijke kerken van Monster en Ter Heijde bidden voor broers en zussen uit een aantal landen van de Ranglijst Christenvervolging.

Nog steeds worden wereldwijd ruim 360 miljoen mensen vervolgd vanwege hun geloof.  Volgens Anne van der Bijl, oprichter van Open Doors, vragen onze vervolgde broers en zussen ten eerste om gebed, meer nog dan om materialen of hulp in welke vorm dan ook.
‘Gebed is niet voorbereiding op de strijd, gebed ís de strijd’.
Anne zegt daarmee dat je als bidder, wanneer je je handen vouwt, je ogen sluit, je op God richt en je hart en gedachten bij Hem bekend maakt, zelf onderdeel bent van de strijd.
De gezamenlijke kerken van Monster en Ter Heijde willen, samen met u, op deze manier meestrijden en onze medechristenen op deze manier steunen.


Sing Inn: zondagavond 11 juni


Spelletjesavond, vrijdag 16 juni 19.00 - 20.00u deze keer met oud Hollandse spelletjes

Een keer per maand organiseren we in de Maranathakerk in Monster een inloopavond waarop iedereen die dat leuk vindt, mee kan doen met gezelschapspellen.
Zowel jongeren als mensen meer op leeftijd zijn van harte welkom om mee te doen. Het doel hiervan is om samen bezig te zijn, oog te hebben voor elkaar en een gezellige avond te hebben.
Geloven is geen voorwaarde om te komen. Vind je het leuk om spelletjes te spelen, dan ben je van harte welkom!
Ook als je alleen bent en/of behoefte hebt aan gezelschap ben je bij ons aan het juiste adres.


Er zullen verschillende spellen aanwezig zijn. Daarbij valt te denken aan (grotere) bordspellen, spelletjes voor 3-4 personen, schaken, kaartspelletjes, rummikub enz. Mocht u/jij zelf een leuk spel hebben, neem deze gerust mee.

De avonden zijn van 19.00 tot ongeveer 20.30 uur.

Volgende spelletjesavonden:

Donderdag 13 juli

Donderdag 10 augustus


Intercultureel bijbellezen, woensdagavond 28 juni 

Bijbelstudie met mensen vanuit een ander cultuur.

Meer informatie volgt.