binnenkort

Activiteiten in de Maranathakerk Monster


Spelletjesavond, woensdag 4 oktober 19.00 - 20.30u 

Een keer per maand organiseren we in de Maranathakerk in Monster een inloopavond waarop iedereen die dat leuk vindt, mee kan doen met gezelschapspellen.
Zowel jongeren als mensen meer op leeftijd zijn van harte welkom om mee te doen. Het doel hiervan is om samen bezig te zijn, oog te hebben voor elkaar en een gezellige avond te hebben.
Geloven is geen voorwaarde om te komen. Vind je het leuk om spelletjes te spelen, dan ben je van harte welkom!
Ook als je alleen bent en/of behoefte hebt aan gezelschap ben je bij ons aan het juiste adres.


Er zullen verschillende spellen aanwezig zijn. Daarbij valt te denken aan (grotere) bordspellen, spelletjes voor 3-4 personen, schaken, kaartspelletjes, rummikub enz. Mocht u/jij zelf een leuk spel hebben, neem deze gerust mee.

De avonden zijn van 19.00 tot ongeveer 20.30 uur.

Volgende spelletjesavond:

Dinsdagavond 14 november

 


 

Vakantie Bijbel Week 17-19 oktober in gebouw de Haven Monster

Thema: Tel maar mee!
Kijk voor alle informatie op vbwmonster.nl

 


Cursus Onweerstaanbaar 27 en 28 oktober

 

Verliefdheid, liefde en seks. Het prikkelt je, het doet iets met je. Het maakt je nieuwsgierig, heeft aantrekkingskracht. Het is onweerstaanbaar. Seks is allang geen taboe onderwerp meer. Met alle beschikbare informatie zou je denken dat jongeren alles weten wat ze nodig hebben. De praktijk is anders.

Onlangs hadden we een gemeenteavond met het thema ‘grensoverschrijdend gedrag’. Daar hoorden we schokkende cijfers. Ook onze jongeren zullen deze situaties tegenkomen. Hoe gaan we met elkaar om? Waar ligt mijn grens en waar de jouwe? Wat doe ik als er iets fout is gegaan? En wat heeft God er eigenlijk mee te maken? Is verliefd-zijn nog wel leuk? Mag je elkaar ontdekken en genieten? Wat is normaal? Ben ik eigenlijk wel normaal, en jij?

Gezonde keuzes op het gebied van seksualiteit en relaties beïnvloeden in grote mate het vermogen om een stabiele en gezonde relatie aan te gaan. Ouders, jeugdleiders, opa’s en oma’s, broeders en zusters kunnen jongeren helpen om goede keuzes te maken. Allereerst door een voorbeeld te zijn. Daarnaast door mee te doen aan de training ‘Onweerstaanbaar’. De training geeft volwassenen handvatten om jongeren hierin te begeleiden.

Op 27 oktober van 19:00-22:00 uur en op 28 oktober van 10:00-16:00 uur organiseren we een training in de Maranathakerk Monster met ouders, jeugdleiders en andere geïnteresseerden. Voor meer informatie kun je terecht bij Sophieke van den Beukel.


Vrijdagavond 17 november zaalvoetbaltoernooi

Schrijf deze datum alvast in je agenda, meer informatie volgt!