Terugkijken

Bekijk hier de laatste activiteiten van Sing Inn tot de fietstocht met de gemeente.

Gemeentedag 19 augustus 2023

   

 

We kijken terug op een prachtige dag, waar velen aanwezig konden zijn. Sport en spel, lekkere poffertjes en prachtig weer! 


Strandwandeling Tweede Pinksterdag 2023

Een gezellige wandeling met een heel aantal gemeenteleden op het strand met een lekker zonnetje.

Na afloop werd er gezamelijk geluncht in de vorm van een picknick waarbij iedereen wat had meegebracht.

 

 


Jeugdkamp mei 2023 bij het Kruithuis in Delft

 

 


Walking Dinner 25 maart

Bij de één het voorgerecht, bij de ander het hoofdgerecht en dan allemaal tegelijk genieten van het nagerecht op één adres. Dat maakt het Walking Dinner zo leuk! Bij iedere gang zit je weer met andere tafelgenoten, voor een gezellig praatje en om te genieten van het lekkers gemaakt door de thuiskok. Ook dit jaar was het weer een succes en voor herhaling vatbaar.

 


Landelijke opschoondag zaterdag 18 maart

Met een enthousiaste club mensen is de wijk achter het kerkgebouw opgeschoond van afval, peuken en andere troep. Een heel aantal volle vuilniszakken zagen we terug die vervolgens naar de gemeentewerf zijn gebracht. Glas en blik werd ingeleverd, een mooi zakcentje voor het aanstaande jeugdkamp. Hierna was dit gebied weer netjes, hopelijk tot inspiratie voor anderen, om afval gewoon in de afvalbakken te deponeren.

 


Februari 2023 Sing Inn

Zingen tot eer van de Heer

Op zondagavond een heerlijk samenzijn en zingen tot eer van de Heer. De diverse liederen komen aan bod onder andere uit de Opwekkingsbundels, Sela en Psalmen voor nu. Dit alles onder begeleiding van de muziekgroep met zang, keyboard, dwarsfluit, gitaar, saxofoon, drum en fagot.


Donderdag 17 november Walk Inn met Janneke Bannink van Stichting Vitalis

“Wordt ook Maatje’

Dankjewel voor de leuke dag!
 Zo luidt het motto van Stichting Vitalis, een vrijwilligersorganisatie die zich bezighoudt met de begeleiding van kinderen die het moeilijk hebben.

Vitalis is er voor kinderen van 5 tot en met 18 jaar en is een extra steuntje in de rug, geen hulpverlening.

In het Westland werkt Janneke Bannink als casemanager vanuit Vitalis.

Janneke is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun tijd graag waardevol willen besteden en op stap kunnen met een kind en maatje willen worden. Ben je 21 jaar of ouder, of student, dan kan je maatje worden. Als je je hart op de juiste plek hebt, een kind positief kan beïnvloeden en gedurende een jaar een dagdeel beschikbaar hebt om zelf ook weer een beetje kind te kunnen zijn, dan is Vitalismaatje zijn vast ook iets voor jou! Gewoon omdat dat heel leuk is om te doen, weet Janneke uit eigen ervaring, en ook omdat je écht iets kunt betekenen in het leven van een kind.

Er zijn veel kinderen in het Westland die een maatje kunnen gebruiken, omdat ze het thuis moeilijk hebben door omstandigheden. Als maatje kun je een kind de persoonlijke steun en aandacht geven, die het thuis mist. Gewoon door een ochtend of middag samen op stap te gaan, naar het strand, de bibliotheek, voetballen, knutselen, een museum bezoeken, door samen een cake te bakken of een spelletje te doen bij jou thuis.

Je zorgt er kortom voor dat je een kind weer even echt kind kan laten zijn door onbezorgd te spelen en genieten in een andere omgeving. Als Vitalismaatje maak je daarmee écht een verschil.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Aanstaande donderdagavond 17 november om 20.00u geeft Janneke een uitgebreide toelichting in de bijzaal van de Maranathakerk in Monster (Molenstraat 71A). Inloop vanaf 19.45u met een kopje koffie. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen en na te praten. Aanmelden is gewenst via mission@monster.gkv.nl.


Oktober 2022 Vakantiebijbelweek

de basisschool kinderen waren  harte welkom in de herfstvakantie locatie gebouw de Haven in Monster. Ze zijn aan de slag gegaan met het thema Alles Andersom.


22 Oktober 2022 Sing Inn: 
Zingen tot eer van de Heer.  Een mooie avond met een gevarieerd programma zowel in zang als muziek. Terugkijken kan hier


27 Augustus 2022 Start van het nieuwe kerkelijk jaar

met een fietstocht georganiseerd door de ring coordinatoren met aansluitend een barbecue verzorgd door de activiteitencommissie.


Juni 2022 Walk Inn

onderwerp: een vertelling over bijen in de Pluktuin, Naaldwijk


Mei 2022 kamp van de jeugdvereniging

op de fiets naar Vlaardingen, drie dagen met leuke activiteiten


Maart 2022 Landelijke Opschoondag

Monster heeft weer mooie schone straten, gemeenteleden hebben meegeholpen en een heel aantal zakken met afval opgehaald, deze dag is mede georganiseerd met Bieklien uit Monster.


Februari 2022 Challenge van Beam

de jeugdvereniging is  de uitdaging aangegaan en heeft verschillende activiteiten georganiseerd. De vierde challence viel in de prijzen bij Beam.


Oktober 2021 Uitje Plussers


Juni 2021 Positiviteit in Monster!

De jeugd van de Maranathakerk in Monster heeft in de periode tussen Pasen en Pinksteren meegedaan aan de challenges van EO BEAM. Het idee hierachter was om de jongeren weer eens iets samen te laten doen, wat tevens ten goede zou komen aan anderen. Voor elke challenge was ongeveer een week de tijd. Een van de eerste opdrachten was: verras je dominee. Tijdens de tweede challenge is de hele buurt rondom de kerk voorzien van een gezellig plantje, welke gesponsord werd door een lokale ondernemer. De mensen waren blij verrast en verbaasd dat ze er niets voor hoefden te betalen. Tevens wonen veel oudere mensen alleen en ontvangen weinig tot geen bezoek, even een praatje aan de deur is dan een hele verrassing. De jongeren kwamen enthousiast terug: weer een stukje positiviteit geplant!

De volgende challenge was het opknappen van een voortuin. Twee alleenstaande ouderen waren erg blij dat ze hulp kregen met hun tuintje. Met sponsorgelden en het inzamelen van potten en perkgoed, kon ook deze actie snel van start gaan. Met de inzending van deze activiteit wonnen de jongeren de originaliteitsprijs namens EO BEAM met een leuke vermelding op deze website! De laatste opdracht had het thema ‘Spread the love’. Elke jongere heeft op zijn eigen plek een persoonlijke actie uitgevoerd. Met elkaar heeft de jeugd een leuke tijd gehad, waarbij persoonlijk contact mooie gesprekken opgeleverd heeft!